Opgave 35+ 45+ voetbal

35+/45+ Voetbal

Het voornemen bestaat om bij Sc Roswinkel de mogelijkheid te hebben om, ook voor de voetballers boven de 35/45, ontspannen te kunnen voetballen met leeftijdsgenoten, zonder dat het presteren voorop staat. Gezelligheid is het motto!

Daarom willen wij na de zomervakantie starten met voetballen voor 35- en 45-plussers. Op donderdag 7 september van 20:00 tot 21:00 uur geven wij de aftrap hiervoor.

De eerste maanden zal er uitsluitend getraind gaan worden en zal er misschien een oefenwedstrijdje tegen leeftijdsgenoten worden gespeeld.

De bedoeling is om dan eventueel in de voorjaarscompetitie te starten met wedstrijdjes welke plaatsvinden op de vrijdagavond. Hierbij wordt er 7 tegen 7 gespeeld op een half veld in een toernooi vorm. Dit zijn dan op een avond 3 wedstrijdjes van 20 minuten.

Heb je belangstelling om met leeftijdsgenoten een balletje te trappen, meld je dan vrijblijvend aan bij Alex Bos, of bij het bestuur van Sc Roswinkel via mail a.bos1972@kpnmail.nl, of mobiel 06-48461188. Of kijk op de site, www.sportclubroswinkel.nl.

De eerste weken kan vrijblijvend worden getraind om te kijken of het wat voor je is.

Wij hopen op 7 september een grote groep sportieve 35- en 45-plussers te mogen ontvangen!

Sc Roswinkel