Dames 1 informatie

Als alles volgens plan verloopt bij de KNVB en de dames zijn er mee akkoord gegaan, worden onze dames ingedeeld in een 7x7 (18+) competitie (recreatief) op de vrijdagavond.                                                                                                                                        Er wordt gespeeld in poules van 4 of 5 en op genoemde datum (zie onder) wordt er steeds in toernooi-vorm bij een andere club gespeeld.                                                                                                                                                                            Daar wij op ons hoofdveld niet over een lichtinstallatie beschikken, vindt het toernooi bij onze club plaats op één der speeldagen in mei a.s.                                                                                                                Speelavonden:                                                                                                                            Vrijdag       23      maart                                                                                                           Vrijdag       06      april                                                                                                                   Vrijdag       20      april                                                                                                                         Vrijdag       11      mei                                                                                                                      Vrijdag       25      mei                                                                                                                                                                                                                                                                                 Een wedstrijd duurt 20 minuten en er wordt over een half speelveld gespeeld.                                                                                                                                                                       Zodra de definitieve indeling bekend is, zie en lees je dat hier.                                     Meer informatie krijg je te horen, wanneer inschrijving definitief is.