De vrienden van Roswinkel

Mogen wij ons even voorstellen!!!!
Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen maar ook een nieuw samengestelde activiteitencommissie.
Het leek ons een goed idee om het idee "de vrienden van Roswinkel?opnieuw op te pakken.

Wat houdt dit nu precies in, "de vrienden van Roswinkel "

Als je lid word van deze club ondersteun je de vereniging  financieel zodat we meer kunnen organiseren voor onze leden. Enkele voorbeelden zijn: een feestavond voor de elftallen, gezellig dagje weg met je ploeg, organiseren  van een toernooi enz.

1 keer per jaar (medio september) word het bedrag van € 40  automatisch afgeschreven van uw bankrekening /contant mag ook en dat komt in een pot terecht waar wij als activiteiten commissie iets mee gaan doen.
Via de website word u op de hoogte gehouden van de activiteiten die wij organiseren, jullie namen komen op de website te staan en worden op zondagmiddag op de grote tv ook in beeld gebracht .En als topper: Uw naam komt op het bord te staan die in de kantine hangt !!

Ik zou zeggen word allemaal lid van de club "DE VRIENDEN VAN ROSWINKEL" en dan zorgen wij er met elkaar voor, dat onze vereniging weer in staat is om weer een actieve en sportieve vereniging te worden met als motto meer doen/organiseren  voor onze leden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Het formulier mogen jullie inleveren in de kantine of bij één van de leiders.
De activiteitencommissie.
Voor info: Stefan Arends 06-36158290 !

Aanmeldformulier voor "de vrienden van Roswinkel"

Ja, ik word lid van de 'vrienden van Roswinkel' en machtig middels dit formulier de activiteitencommissie om eens per jaar € 40  af te schrijven van onderstaand rekeningnummer.
U kunt dit downloaden op de pagina bestanden/downloads in het hoofdpagina.

Naam:_____________________________________________________________________________ Adres:_____________________________________________________________________________

Postcode en woonplaats:_____________________________________________________________

(IBAN)-Banknummer  NL_____________________________________________________________

Handtekening: