Jubileum 50 jaar

Jubileumprogramma 50 jaar SC. Roswinkel:

31 augustus 2018 tot en met 2 september 2018.

Vrijdagavond 31 augustus receptie voor genodigden in ‘De Noorderbak’ in Roswinkel. Tijdens deze bijeenkomst van 19.00 uur tot 22.00 uur wordt ook het jubileumboek gepresenteerd.
Er worden ook een aantal leden in het zonnetje gezet.

Zaterdag 1 september is de morgen en de middag voor de jeugd. Let op !!! Je hoeft niet lid te zijn van SC. Roswinkel.  (Dit alles vindt plaats op het sportveld)
Het feest is voor de jeugd die in Roswinkel of in omliggende dorpen woont en lid is van SC Roswinkel.
Ook als je geen lid bent, maar wel in Roswinkel of omliggende dorpen woont en je bent een vriendje,  vriendinnetje of broertje of zusje van een jeugdlid van SC. Roswinkel, ben je van harte welkom.

Zaterdagmorgen van 09.30 uur tot ca. 11.30 uur is de jeugd tot en met 9 jaar welkom. (ook ouders, familie, vrienden natuurlijk)
Er zijn leuke spelletjes en natuurlijk zijn er springkussens, ook is er muziek en krijgt de jeugd drinken aangeboden met wat lekkers te eten.

Zaterdagmiddag van 13.30 uur tot ca 15.30 uur zijn er allerlei activiteiten voor de jeugd van 10 tot en met 14 jaar. Er wordt een soort zeskamp georganiseerd met een stormbaan en er zijn andere uitdagende hindernissen te overwinnen. Ook is er muziek en wordt de jeugd wat te drinken aangeboden en daarnaast ook nog een warme hap van de BBQ.

Zaterdagavond van 21.09 uur tot 01.00 uur de feestavond in ‘De Noorderbak’. Bedoeld voor leden, oud leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, oud trainers, oud scheidsrechters, supporters, enz.     Kortom voor iedereen die iets met SC. Roswinkel heeft.
Een toegangskaartje (aan de zaal) kost 20 euro per persoon, dat is inclusief gratis drankjes en verschillende hapjes voor bij de borrel. De band ‘Explosief’ zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

Ook is de trekking van de verloting gepland.

Op zondag 2 september beginnen we om 13.00 uur. Jeugdtrainers van FC. Emmen verzorgen van   13.00 uur tot 15.00 uur een voetbalclinic op ons sportveld voor de jeugd en verder wordt gestreden om de penaltybokaal. In het doel staat een keeper van de selectie van FC Emmen.

Vanaf 14.00 uur wordt ook in/nabij onze kantine een reünie gehouden met daarbij de mogelijkheid om oude foto’s, filmmateriaal en krantenknipsels te bekijken. Ook vinden er verschillende activiteiten plaats. Zoals bijvoorbeeld levend tafelvoetbal waar iedereen aan mee kan doen.

UITSLAG VERLOTING:

1e PRIJS   LOTNUMMER:    0651